De Horsten Uitvaartverzorging ontvangt Keurmerk Uitvaartzorg

De Horsten Uitvaartverzorging heeft donderdagavond in Nijmegen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) in ontvangst mogen nemen. Uitvaartorganisaties met dit keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

De Horsten-uitvaartondernemer Michiel Spoor:: “Ik ben trots dat wij dit keurmerk in ontvangst mogen nemen. Zo’n keurmerk wordt immers niet zomaar uitgereikt. Na het verzorgen van vele uitvaarten waarvoor het hele team zich altijd met hart en ziel inzet, is dit een mooie beloning.”

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
De Stichting Keurmerk Uitvaartzorg beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op zes onderdelen: uitvoering, kostenbegroting, organisatie, personeel, klachtenafhandeling en klanttevredenheidsonderzoek. Uitvaartorganisaties met het Keurmerk zijn dus gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of de organisaties met het Keurmerk nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

De Horsten
De Horsten uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in Wassenaar en Voorschoten maar ook vanuit Leiden, Hazerswoude, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen wordt regelmatig hulp ingeroepen. De uitvaartverzorgers van De Horsten kennen de mogelijkheden ter plaatse. Zij helpen u met het maken van de juiste keuzes in een emotionele tijd.


Esther Schutte (uitvaartverzorger), Miranda Sant (office-manager), Michiel Spoor (directeur) en Jan-Willem Engelen (directeur) ontvangen het Keurmerk Uitvaartzorg. Foto: Natalie Leeuwenberg.

Delen

 

Terug