Over ons

MISSIE

De Horsten uitvaartverzorging is een dynamisch bedrijf dat met een klein team het onderscheid wil maken in de uitvaartbranche. De dood volgt onherroepelijk op het leven en wij willen zorgvuldig en met hart en ziel het afscheid in goede banen leiden. In ons team speelt iedereen een belangrijke rol. Oog voor detail en de wil om te verbeteren zijn leidend. Communicatie op basis van transparantie en openheid zijn daarvoor de sleutel.

KERNWAARDEN

Oprechte betrokkenheid
Oprechte interesse in onze cliënten is wat ons kenmerkt. We verdiepen ons in uw levenswijze, zodat we een uitvaart organiseren die exact past bij uw wensen en die van de overledene. Onze brede maatschappelijke belangstelling uit zich in de wijze waarop we ons vak uitoefenen.

Respectvol
We gaan respectvol met onze cliënten om. Alle cliënten zijn welkom bij ons, ongeacht geloofsovertuiging of sociaal-maatschappelijke achtergrond.

Voldoende tijd
U kunt altijd contact met ons opnemen. Dag en nacht zijn we bereikbaar. We nemen de tijd voor onze cliënten en kunnen veel werk uit handen nemen.

Oog voor detail
Bij een uitvaart gaat het om de kleine dingen. Alles moet kloppen. Ons werk is onzichtbaar, maar vindt plaats op een cruciaal moment, waarop alles moet kloppen.

Met hart en ziel
Al onze medewerkers werken met hart en ziel aan het verzorgen van een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en nabestaanden. Ons dynamische team streeft continu naar verbetering.

Verzorgd, correct, stijlvol
De termen die passen bij iedere uitvaart die wij verzorgen. Aan kwaliteit, discretie en een persoonlijke benadering doen we geen concessies.

MENSEN

Onze uitvaartverzorgers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit, discretie en integriteit vormen de basis. De persoonlijke betrokkenheid van iedere uitvaartverzorger is kenmerkend voor onze organisatie. Uw specifieke wensen proberen wij te allen tijde te realiseren.

Bij De Horsten uitvaarverzorging werken zes ervaren uitvaartverzorgers.

Klik op de foto om meer te lezen over onze achtergrond.

Jan Willem Engelen

Michiel Spoor

Henriëtte Lameris

Esther Schutte RU

Ronald Schens

Miranda Sant

ONZE WERKWIJZE

Nadat u een overlijden aan ons heeft doorgegeven bespreken wij met u waar de overledene moet worden opgebaard. Vervolgens maken wij met u een afspraak. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons op kantoor. Stap voor stap kunnen wensen nader worden ingevuld. Dat hoeft niet allemaal op één dag te gebeuren.

We kijken samen op welke dag de uitvaart kan plaatsvinden. Zo weten we ook hoeveel ruimte er in de voorafgaande dagen is om de uitvaart voor te bereiden. Naar aanleiding van ons gesprek kunnen wij u inzicht geven in de te verwachten kosten. De uitvaartverzorger blijft uw aanspreekpunt. Zo bewaken we de continuïteit in het contact.

BGNU – Keurmerk Uitvaartzorg

De Horsten is lid van de BGNU, de branchevereniging voor gecertificeerde Nederlandse uitvaartondernemingen. Het is de organisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. De BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in het bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft. Nabestaanden kunnen bij de uitvaartondernemingen die lid zijn rekenen op duidelijkheid, onder meer door een transparante offerte, een duidelijk communicatieproces en een heldere klachtenregeling.