Open Dag in Het Clingendaelhuys

zaterdag 22 juni 11.00 – 15.00 uur

Het Clingendaelhuys biedt alle ruimte voor een stijlvol afscheid van een dierbare. Na een ingrijpende verbouwing beantwoordt het monumentale pand weer aan alle eigentijdse verwachtingen. Er zijn diverse ruimten om in alle rust afscheid te nemen, gasten te ontvangen of een uitvaartplechtigheid in intieme kring te houden. De charme van de vorige eeuw wordt gecombineerd met alle benodigde moderne faciliteiten. Beneden bevindt zich de volledig nieuwe verzorgingsruimte, waar familieleden de mogelijkheid hebben te helpen bij de verzorging van hun dierbare.

In Het Clingendaelhuys, vinden ook regelmatig informatieve lezingen plaats, voordrachten of muziekmomenten. Deze bijeenkomsten hebben een informeel karakter met een ontvangst vooraf en een glas na afloop.

Op zaterdag 22 juni is er een Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur. U bent van harte welkom voor een hapje en drankje om zo eens achter de schermen te kijken en informatie te krijgen. Het Clingendaelhuys, Thérèse Schwartzestraat 1, Den Haag, nabij park Clingendael en de Van Alkemadelaan. Een dag met een Koninklijk tintje; er is gelegenheid om de bijzondere uitvaartbus van Koninklijke Beuk te bezichtigen.

Delen

 

Terug